Legyél mindig naprakész!

Tudj meg mindent aktuális ajánlatainkról és kedvezményeinkről.

Szeretnék rendszeres tájékoztatást kapni e-mailben az aktuális akciókról, az új termékekről, különleges ajánlatokról és megtakarítási lehetőségekről a vasaroljunk.hu ingyenes hírlevelén keresztül. Ezennel hozzájárulok, hogy a vasaroljunk.hu feldolgozza az e-mail címemet és az általam megadott adatokat (lásd az Adatvédelmi tájékoztatót) a hírlevél küldéshez és ennek optimalizálásához.

A visszavonásra vonatkozó rendelkezés:

Bármikor indoklás nélkül visszavonhatod a beleegyezésedet. Ehhez kérlek vedd fel a kapcsolatot a sales@vasaroljunk.hu e-mail címen keresztül. A hozzájárulás visszavonásáig végrehajtott adatkezelés jogszerűségét nem befolyásolja a hozzájárulás visszavonása.

Kérjük, vedd figyelembe a jogi nyilatkozatot.

Nagy és kis márkák szezonális akciói!

  1. Iratkozz fel hírlevelünkre itt!

  2. Vásárolj online, ahogy szoktál, kiválasztva a webshopot itt, és/vagy figyeld állandóan frissülő szezonális / speciális ajánlatainkat is itt.

  3. Légy boldog vásárlás közben!

Természetesen szolgáltatásunk számodra teljesen ingyenes. A tematikába rendezésünknek és termék figyelésünknek köszönhetően valójában gyorsabban és eredményesebben tudsz vásárolni annál, mintha ezt egyedül tennéd. Szóval: vásároljunk együtt! Vásárolj velünk! Do shopping and be happy!

Csak böngéssz a termékek és boltok között a honlapunkról lépj tovább a webshopba. Fogjuk folyamatosan a kezed, és veled együtt lépegetünk és örülünk. Hajrá! Ki mondta, hogy a vásárlás unalmas és időt rabló tevékenység? Mi pont az ellenkezőjét állítjuk!

Biztatunk tehát: VÁSÁROLJUNK együtt most!

Kellemes és hasznos shoppingolást kíván a honlap tulajdonosa!

A www.vasaroljunk.hu üzemeltetője közvetítőként tevékenykedik sok-sok webáruház és a vásárlók között. A webáruházak legjobb szezonális kínálatát napi szinten figyeljük, és tematikába szedve egy-egy ünnepi alkalomra (pl. Valentin nap, névnap, anyák napja, stb), vagy évszak váltáshoz, vagy nyaraláshoz, vagy házi kedvenchez, vagy főzéshez, vagy, vagy, vagy bármi egyébhez kapcsolódva segítjük a vásárlókat a termék kiválasztásban és megvételben.

Csak válaszd ki, milyen alkalomra van szükséged egy ütős ötletre, illetve termékre. Mi helyetted megszűrjük a gazdag webshopos kínálatot, és így időt és energiát takarítunk meg neked remélhetőleg. Mert hiába sokkal kényelmesebb már eleve az online shoppingolás a hagyományos offlinnal szemben, itt is el lehet veszni a részletekben, és túl sok időt elpazarolni a nézelődéssel és kattintgatással úgy, hogy a végén nem is sikerül semmit beszereznünk.

Persze, ha Te szeretsz szörfözgetni a világhálón fellelhető több százezer boltok között, és van hozzá elegendő időd is, nosza rajta, kattints a Boltok menüpontra főoldalunkon, és keresgélj bátran a széles kínálatunkból! Amint rálelsz az áhított termékre – akár így, akár úgy -, kattints rá, és azonnal átirányítódsz jelen weboldalunkról a terméket forgalmazó webáruház honlapjára, ahol már eladó partnereink gondos kezei közé kerülsz. Tedd a webáruház kosarába, ahogy szoktad, a kiválasztott terméket, fizess és várd az árut a webáruház által kínált feltételekkel!