Legyél mindig naprakész!

Tudj meg mindent aktuális ajánlatainkról és kedvezményeinkről.

Szeretnék rendszeres tájékoztatást kapni e-mailben az aktuális akciókról, az új termékekről, különleges ajánlatokról és megtakarítási lehetőségekről a vasaroljunk.hu ingyenes hírlevelén keresztül. Ezennel hozzájárulok, hogy a vasaroljunk.hu feldolgozza az e-mail címemet és az általam megadott adatokat (lásd az Adatvédelmi tájékoztatót) a hírlevél küldéshez és ennek optimalizálásához.

A visszavonásra vonatkozó rendelkezés:

Bármikor indoklás nélkül visszavonhatod a beleegyezésedet. Ehhez kérlek vedd fel a kapcsolatot a sales@vasaroljunk.hu e-mail címen keresztül. A hozzájárulás visszavonásáig végrehajtott adatkezelés jogszerűségét nem befolyásolja a hozzájárulás visszavonása.

Kérjük, vedd figyelembe a jogi nyilatkozatot.
2021-08-06

Minden lány és nő titkos álma: egy gyönyörű és praktikus fésülködő asztal!

Hogyan lehetne egy hölgy minden ékszerét, kiegészítőjét, kozmetikumát, sminkjét és parfümét egy helyen, rendezetten tartani? Természetesen egy stílusos és kényelmes fésülködő asztalkával!

A reggeli készülődés vagy az alvás előtti rituálé elengedhetetlen tényezői a fésülködés, arcápolás, smink, kölni, ékszerek, amelyek egy része a fürdőszobában, másik fele a hálóban kap helyet. De miért is ne lehetnének ezek egy helyen rendszerezve egy olyan luxust idéző bútorban, ami még a hálószoba díszeként is funkcionálna.

A modern dizájnban a pipereasztal újra népszerűségnek örvend, praktikumának és esztétikumának köszönhetően, ráadásul most már rengeteg kialakításban, méretben és stílusban kapható, így minden hálószobába vagy gardróbszobába találunk megfelelőt.

Három Therese fésülködőasztal

Ahhoz, hogy megtaláljuk a szobába való tökéletes fésülködő asztalt, ezeket a fő szempontokat érdemes figyelembe venni:

Az egy tükörrel rendelkező sminkasztalt tekintjük klasszikus kivitelezésnek, ez tökéletes választás lehet olyan nőknek, akik az egész alakjukat szeretnék látni a tükör előtt állva, illetve a kis méretű helyiségeket optikailag tágasabbnak is mutatja egy nagy tükör. A beépített világítással ellátott változata pedig segítséget nyújt a legapróbb részletek, szépséghibák felfedésében, valamint tökéletes fotók készítésében.

A 3 tükrös pipereasztal egy központi és két oldalsó tükörrel van ellátva. A háromrészes tükörnek köszönhetően minden szögből megcsodálhatjuk magunkat, ami főleg hajformázáshoz ideális megoldás.

Az öltözőasztalok egy másik kategóriája a forgótükrös megoldás, ami a sminkeléshez vagy bőrápoláshoz alkalmas, mivel a legkényelmesebb pozícióba lehet beállítani forgó-billentő mechanizmusának következtében. Egy ilyen darab igazi szépségszalonná teszi a hálószobát.

Aki multifunkciós asztalt keres, annak kiváló választás lehet egy fésülködő – konzolasztal. Az ilyen asztal készlet egy elrejthető tükröt foglal magában, amelynek fel-lehajtásával öltözőasztalként vagy íróasztalként tud szolgálni. A modernebb, vidámabb színű darabokat akár gyerekszobába is ajánljuk (hisz nem lehet elég korán elkezdeni).

Amennyiben hatalmas mennyiségű pipereholmit birtoklunk, fésülködőasztal helyett jó döntés lehet egy tükrös ékszerszekrény. Az ilyen bútordarabok nagyszabású tárhelyt kínálnak a szépítkezéshez szükséges tárgyak elhelyezésére, ugyanakkor nem foglalnak el nagy helyet a hálóban.

Bármilyen változat mellett is tesszük le a voksunkat, abban biztosak lehetünk, hogy úgy fogjuk érezni magunkat, akár egy igazi hercegnő a szépség szentélyében.

Ha még hiányzik a pipereasztal vagy az ékszerszekrény az álomszobájából, mindenképp látogassa meg ezt az oldalt. Kínálatukban a klasszikus formától kezdve a modern, extravagáns kivitelezésen át mindent megtalál, ami egy mutatós hálószobába kell.