Legyél mindig naprakész!

Tudj meg mindent aktuális ajánlatainkról és kedvezményeinkről.

Szeretnék rendszeres tájékoztatást kapni e-mailben az aktuális akciókról, az új termékekről, különleges ajánlatokról és megtakarítási lehetőségekről a vasaroljunk.hu ingyenes hírlevelén keresztül. Ezennel hozzájárulok, hogy a vasaroljunk.hu feldolgozza az e-mail címemet és az általam megadott adatokat (lásd az Adatvédelmi tájékoztatót) a hírlevél küldéshez és ennek optimalizálásához.

A visszavonásra vonatkozó rendelkezés:

Bármikor indoklás nélkül visszavonhatod a beleegyezésedet. Ehhez kérlek vedd fel a kapcsolatot a sales@vasaroljunk.hu e-mail címen keresztül. A hozzájárulás visszavonásáig végrehajtott adatkezelés jogszerűségét nem befolyásolja a hozzájárulás visszavonása.

Kérjük, vedd figyelembe a jogi nyilatkozatot.
2022-02-09

Romantikus Valentin napi ajándékötletek

Közeledik a szerelmesek ünnepe, így már biztosan elkezdtél ötletelni, hogy mivel lehetnéd meg kedvesed. Ha szükséged van némi inspirációra a tökéletes Valentin napi meglepetéshez, vagy csak szeretnéd kiegészíteni az ajándékodat valami aprósággal, akkor nálunk jó helyen jársz. Íme, mutatjuk a legszebb Valentin napi ajándék tippjeinket:

Valentin napi ajándékötletek nőknek

Ha a párod szeret ékszereket hordani, műgyanta vagy Swarovski kristályos ékszereink ideális választásnak bizonyulhatnak. A kreatívabb, alkotni kedvelő hölgyeknek örömöt szerezhet egy romantikus képet ábrázoló számfestő készlet vagy páros készszobor készítő csomag. Egy karkötőt vagy titkos üzenetet rejtő fürdőbomba és illatos gyertyák segítségével különleges szerelmes fürdőzésben részesítheted kedvesed vagy egy igazán kényeztető masszázzsal ajándékozhatod meg az aromaterápiás diffúzoraink, illó-és masszázsolajaink kíséretében. 

Ha inkább virágot adnál szerelmednek, mi ezeket a nem mindennapi „növényeket” ajánljuk: különleges növénynevelő csomagokvirágzó teákNapvirág natúrkozmetikum ajándék szett.


Valentin napi ajándékötletek férfiaknak

Kávékedvelő urak biztosan örülnének egy kávédarálónak, önkeverő bögrének vagy hordozható kávéspohárnak. Ha pedig egyedi édességgel ajándékoznád meg párod, a különböző ízekben kapható alkoholos gumicukor erre remek ötlet. Autósoknak szuper ajándék lehet egy elektromos masszázspárna, amit otthon, az irodában vagy akár az autóban is lehet használni a nyak vagy végtagok ellazítására, vagy egy eseményrögzítő kamera, ami felvételt készít útjukról. Cuba díszdobozos kozmetikum csomagjaink bármelyik férfinél sikert aratna.


Unisex ajándékötletek Bálint-napra

Ide olyan ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyeknek férfiak és nők egyaránt örülnének Valentin napon: az okosóra kiváló választás lehet mindkét nem számára, ami ma már rengeteg stílusban, funkcióban és árkategóriában kapható. Egy másik egyre felkapottabb készülék a polaroid instant fényképezőgép, amivel azonnal ki is tudjátok nyomtatni a közös élményeitekről készült képeket.

Ha inkább lakberendezési tárggyal lepnéd meg kedvesed, egy bakelit falióra igazán meghatározó díszeleme lehet az otthonotoknak. Édesszájúaknak csokoládé fondue készítőt ajánlunk ajándékba. 

Ha a fenti tippek nem győztek meg, egy izgalmas könyv vagy finom illatú parfüm mindig jól működő ajándék lehet.


Mindegy, hogy klasszikus vagy egyedi, csekélyebb vagy jelentősebb értékű ajándék mellett döntesz, szerelmed garantáltan örülni fog, hogy gondoltál rá és meglepted ezen a különleges napon.